Over mij

Ik ben geboren in het voorjaar van 1972 in de stoere kustplaats Vlissingen, vader van drie kinderen, twee dochters en een zoon. En man van een mooie vrouw, liefdevolle moeder en bevlogen systeemtherapeut.

Wij wonen met heel veel plezier in het mooie Breda. Voor ons de perfecte combinatie van een dorpse stad sfeer en omsingeld zijn door natuur.

Ontwikkeling is het woord wat mij jaren geleden op een spoor heeft gezet in de zoektocht naar mijn eigen potentieel. Steeds helderder en nog altijd on ontwikkeling.

Coachen is vanuit de interesse in mensen steeds meer een vak voor mij geworden. Gestart zonder opleiding met het idee dit vind ik leuk en dit kan ik wel. Om vervolgens een opleiding te gaan volgen en erachter te komen dat coachen een vak is en waarvoor ik eerst mezelf nog beter moet kennen om meer

In mijn zoektocht naar mij eigen potentieel is voor nog duidelijk geworden dat mijn natuurlijke kracht mensgerichte autoriteit is. Ik combineer mensgerichtheid met het nemen van verantwoording. Van nature ben ik geïnteresseerd in anderen en vindt ik eigen verantwoordelijk belangrijk.

Kenmerken van mij zijn humor, spelend, weloverwogen, improviserend en enthousiast. Ik kan enorm genieten van mensen die doen wat hun wordt ingegeven. Van jong tot oud.

Wil je meer weten? Neem contact op dan drinken we een bak koffie.

Plaats een reactie